Bloem

EvaH

Psychosociale therapie, coaching en relatie therapie

Visie en Methoden van EvaH

Ieder mens is uniek ! 

Dit uitgangspunt maakt het belangrijk om begeleiding 'op maat' te maken. Jij verdient immers de begeleiding die het best bij jou past en samen gaan we op zoek naar die persoonlijke begeleidingsvorm. Deze visie betekend voor mij dat ik naast een goede bedrijfsvoering mijn eigen professionaliteit up to date houdt. Dat ik aangesloten ben bij een erkende beroepsvereniging die mijn professionaliteit toets en die het mogelijk maakt dat de consulten vergoed kunnen worden door je ziektekostenverzekering.  


Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over psychosociale therapie, coaching of relatietherapie bij EvaH in Eindhoven? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 0621107146.